13 d’agost 2009

Orfenat

Aquesta petita ciutat, ubicada enmig d'uns bucòlics paratges, va ser destinada a acollir infants orfes entre els anys 1963 i 1977.
Actualment en desús, transmet sensacions oposades, al pensar en aquells petits nens que no fa gaires anys intentaven créixer en aquest indret.
Disposa d'unes escales per accedir als diferents nivells del centre, amb diferents aules, on encara es conserva la pissarra, i uns serveis.
Al peu de les escales un altre edifici feia de dormitori, teatre i cuines per als joves que allà vivien, que inclús disposaven de piscina i parc amb jocs.

















































3 comentaris:

  1. Hola, mordisquitos... te añado a mi lista de blog, y te sigo, no he visto ahun el blog, lo vere encuanto haya terminado con el mio... pero tiene muy buena pinta...

    ResponElimina
  2. Molt guapo el lloc, realment te un rotllo especial al ser un antic orfenat. T'animo a que trobis alguna fotografía de quan estava actiu, pot ser molt "heavy" el contrast.

    (espero poder fer una quedada amb tu i/o el teu equip i anar a investigar i fotografíar algún lloc ben interessant (ja en tinc algún seleccionat))

    Un salut!!!!

    ResponElimina
  3. PD: no t'ho he dit pero la cosa millora en cada reportatge a nivell fotografíc, les meves humils felicitacions!!!

    ResponElimina